Termeni si Conditii.
Politica AntiSpam.
Regulament de folosire a serviciilor White Image
Compania furnizeaza anumite servicii in legatura cu facilitarea activitatilor de e-mail marketing si sms marketing.

Respectarea Regulamentului constituie o conditie de utilizare a sistemului detinut de White Image si este valabil pentru interzicerea spamming-ului.

Utilizatorul nu are dreptul sa utilizeze sistemul detinut de White Image , pentru a trimite emailuri nesolicitate ("spam"), indiferent daca sunt pentru scopuri comerciale sau necomerciale. Emailurile din baza de date a Utilizatorului se considera a fi nesolicitate daca adresele abonatilor nu sunt aprobate integral de abonatii Utilizatorului. In cazul in care Utilizatorul a obtinut adresele de email prin procedura de harvesting, sau le-a cumparat, sau are o alta lista de abonati (chiar si cu aprobarea proprietarului listei), sau daca a realizat lista respectiva prin orice alta metoda decat prin abonarea directa a abonatilor sai, atunci emailurile transmise respectivilor abonati sunt considerate nesolicitate (deci nu sunt primite de abonati prin optiunea acestora, prin urmare se considera a fi "spam").

In cazul in care White Image primeste reclamatii prin care Utilizatorul trimite emailuri comerciale sau necomerciale nesolicitate (adica "spamming"), pe langa orice alte drepturi pe care White Image le poate avea in baza Contractului si in baza legislatiei aplicabile, White Image poate - la discretia sa - sa suspende serviciile Utilizatorului pana la reconfirmarea acestuia a intregii liste de abonati. Aceasta reconfirmare poate fi solicitata de catre White Image in orice modalitate pe care o poate considera rezonabila, inclusiv, dar fara a se limita la trimiterea unui email unic tuturor abonatilor din lista, prin care sa se solicite confirmarea dorintei lor de a pastra abonarea pe lista respectiva.

White Image convine sa depuna eforturi comerciale rezonabile pentru a contacta administratorul de lista desemnat prin email sau telefonic inainte de a suspenda serviciul. Inainte de a trimite catre abonatii Utilizatorului mesajul pentru reconfirmare, White Image trebuie sa solicite consimtamantul Utilizatorului. Totusi, daca Utilizatorul nu consimte contactarea de catre Agentie a abonatilor sai pentru reconfirmare, White Image poate dispune incetarea prezentului Contract.

In cazul in care White Image stabileste cu buna credinta ca s-a facut spamming, in plus fata de orice alte drepturi care ii revin in baza prezentului Contract si a legislatiei in vigoare, White Image emite un avertisment unic trimis catre Client prin care se solicita incetarea activitatii respective, iar daca activitatea de spamming continua White Image poate initia o actiune in justitie la o instanta competenta pentru a interzice o astfel de activitate (intelegandu-se ca o astfel de activitate poate cauza White Image de pagube ireparabile) care nu pot fi compensate integral prin plata unor despagubiri, si White Image poate recupera de la Utilizator pierderile de natura pecuniara cauzate.

Alte utilizari inacceptabile de catre Client:

Nu puteti utiliza sistemul White List Manager de gazduire a listelor de abonati pentru urmatoarele scopuri:

1. Trimiterea de emailuri cu adrese de expeditori "From:" sau de destinatari "Reply-to:" care nu sunt valabile. Toate mesajele trimise catre abonatii din listele Utilizatorului trebuie sa contina adrese de email valabile, iar Utilizatorul trebuie sa raspunda tuturor mesajelor de raspuns provenite de la abonatii din listele sale, inclusiv la solicitarile de dezabonare. Nu are dreptul sa refuze sau sa ignore cererile de dezabonare provenite de la abonatii din listele sale

2. De asemenea, Utilizatorul nu are dreptul sa hartuiasca, sa ameninte, sa puna in situatii stanjenitoare sau sa cauzeze neplaceri, sa insiste sau sa creez disconfort nici unei persoane fizice sau juridice.

3. Nu are dreptul sa afiseze sau sa transmita imagini cu continut sexual explicit sau orice alte elemente de continut pe care White Image le considera a fi jignitoare.

4. Nu are dreptul sa transmita niciun element de continut care este ilegal, vatamator, amenintator, abuziv, de hartuire, defaimator, vulgar, obscen sau care sa indemne la ura, precum si niciun element de continut implicand rasism, antietnic sau impotriva caruia se poate obiecta in orice fel, sau care poate incalca drepturi ale unor terti, dupa cum se va considera de catre Agentie.

5. Nu are dreptul de a asuma identitatea niciunei persoane false si nici nu puteti comunica sub un nume fals sau un nume pe care nu aveti dreptul sa-l utilizati.

6. Nu are dreptul sa incalce in mod intentionat sau neintentionat nici un act legislativ

Confirmarea calitatii de abonat:
Utilizatorul are obligatia de a utiliza o metoda de abonare cu "optiune dubla" (adica atat abonare, cat si confirmare) pentru toti abonatii noi de pe lista. Emailul de confirmare trimis de Client noilor abonati nu poate include reclame sau solicitari (calls-to-action) altele decat solicitarea de a confirma abonarea. In cazul in care se importa noi abonati care nu au confirmat (adica abonati care nu au indeplinit decat unul dintre cei doi pasi de abonare) sau daca include mesaje publicitare sau orice alte solicitari (calls-to-action) in mesajul de confirmare, atunci trebuie sa se aiba in vedere ca se face acest lucru pe riscul Utilizatorului si ca, in cazul in care exista reclamatii de spamming, White Image isi rezerva dreptul de a proceda in modalitatea explicata la sectiunea intitulata "Interzicerea spamming-ului".

Dezabonarea

Toate mesajele catre toti abonatii din lista trebuie sa includa si instructiunile de dezabonare in corpul din subsolul mesajului, astfel incat abonatii sa se poata dezabona si singuri.

Proprietarii listelor trebuie sa raspunda solicitarilor venite din partea abonatilor de a fi scosi manual de pe liste, cu politete si promptitudine. Utilizatorul nu trebuie sa ignore emailurile personale pe care le primeste privind dezabonarea de pe listele sale. Chiar daca solicitarea de dezabonare venita din partea abonatului este agresiva, amenintatoare sau nepoliticoasa in orice alt mod, Utilizatorul trebuie totusi sa incerce sa ajute utilizatorul respectiv sa se dezaboneze de pe lista respectiva si sa solutioneze problema.

Incalcarea Regulamentului In cazul in care Utilizatorul incalca prevederile prezentului Regulament, White Image are dreptul la discretia sa sa stearga lista Utilizatorului de pe serverul sau si sa anuleze dreptul Utilizatorului de a utiliza serviciile White Image . Proprietarii de liste trebuie sa aiba in vedere ca sunt responsabili pentru comportamentul abonatilor de pe listele lor.
Respectarea intimitatii

White Image este angajata sa respecte intimitatea Utilizatorului si a abonatilor sai

1. White Image trateaza cu stricta confidentialitate comunicarea privata pe sau prin sistemul White List Manager de gazduire a listelor de abonati.

2. Pentru protectia Utilizatorului White Image recomanda cu fermitate sa nu dea niciodata nimanui lista sa de abonati.
Suntem aici pentru a te ajuta sa-ti duci business-ul la urmatorul nivel!