Home / Our Story / Anul 2017
Anul 14 – Primul miliard
Cât durează să parcurgi drumul de la 0 la primul miliard? Știm noi răspunsul 14 ani. Da, în 2017 am atins uluitoarea cifră de 1.000.000.000 de emailuri trimise.
Ce a însemnat asta pentru noi? În primul rând creșterea a venit datorita difersificării clienților, iar cea mai mare bază de date gestionată era de aproximativ 5.000.000 de contacte. Astfel am apelat la servere mai performante, am gestionat trimiteri mai rapide a mesajelor și am întâmpinat o mulțime de provocări legate de menținerea integrității bazelor de date.

Tot în 2017 refacem modul prin care monitorizăm comportamentul utilizatorilor în site, mărind astfel acuratețea datelor pe care le colectăm. Am luat această decizie după ce am realizat că în modulele anterioare există multe cazuri în care nu reușeam să captăm toate tipurile de comportamente. Astfel am regândit integral modelul de colectare, iar această redefinire ne-a ajutat să conturăm un “customer journey” mai detaliat. În tot acest timp proiectele de nurturing încep să capete tot mai mult contur în piața din România, atât în ceea ce privește gestionarea leadurilor și proiectele educaționale.

Aruncând o scurtă privire asupra anului 2016, atunci când vă povesteam greutățile pe care le-am întâmpinat datorită modificării echipei. Acum “jucăm” și construim cu o altă componență, ne lovim de multe momente stresante, iar la finalul anului tragem linie și aflăm că este cel mai profitabil an din istoria companiei.

Linia e punctată pentru că ne pregătim de un nou an complicat, cu tot mai multe discuții despre protecția datelor și modificările ce aveau să fie aduse în 2018 de GDPR. Dar despre asta povestim în ultimul articol despre povestea noastră.
Vrei sa afli mai multe?
Toate articolele!