Home / Our Story / Anul 2015
Anul 12 - Algoritmii
In business de cele mai multe ori soarta ti-o faci singur in functie de decizii si strategia pe care o ai sau nu.
2015 a fost un an extrem de interesant din multe puncte de vedere. Incepem sa ne focusam pe crearea de algoritmi cat mai relevanti de recomandari si speram intr-un parteneriat sau chiar o eventuala fuziune cu un astfel de furnizor. Realitatea a fost insa putin mai diferita fata de viziunea noastra datorita orgoliilor. La mijloc era gestiunea datelor, asa ca intr-un final totul a picat si am decis sa dezvoltam propriile solutii.

In cautarea acestora aveam nevoie de cat mai multe date despre preturile produselor, disponibilitatea lor, vizualizarile acestoras sau toate detaliile despre comenzi. Scopul era sa cream un instrument care sa poata fi folosit in comunicarea din programele de loializare. Altfel spus, datele colectate trebuiau sa fie 100% corecte din perspectiva achizitiilor. Rezultatul acestor implementari ne-a dublat numarul de servere necesare.

Toti acesti pasi ne ajuta si astazi sa intelegem mai bine comportamentul utilizatorilor. Tot atunci am realizat ca algoritmii generali de recomandari de produse sunt in regula, dar exista o multime de alte oportunitati care stau in personalizarea recomandarilor de produse. Acestea necesita algoritmi personalizati, adica mai multe date, care practic te ajuta sa ghicesti informatii despre utilizatori: sex, varsta, situatie familiala si asa mai departe.

In 2015 majoritatea clientilor intelege ca automatizarile sunt extrem de importante si asta se vede imediat. Implementam cele mai multe programe de automatizari in absolut toate domeniile, B2B sau B2C si este anul integrarilor cu cele mai multe aplicatii de CRM. Automatizam procese care tin de relatia contractuala, de interactiunile din offline sau interactiunile din e-commerce.

Ne apropiem de prezent. Povestea anului 2016 in articolul urmator!
Vrei sa afli mai multe?
Toate articolele!