Home / Our Story / Anul 2012
Anul 9 - Aproape Deceniul
Au trecut noua ani deja de când White Image și-a deschis ușile și serverele. Un deceniu de reușite, provocări, momente complicate și confirmări.
În 2012 focusul rămânea pe implementarea automatizărilor existente deja, customizarea acestora, și dezvoltarea altora. Introducem automatizările în procesul de vânzare, oferind suport echipei de sale prin distribuția automată a lead-urilor provenite din formularele web. De asemenea, ne bucurăm de un nou pion care își joacă excelent rolul în toate strategiile de comunicare: retargetarea.

La momentul respectiv era incredibil faptul că astăzi poți să cauți pe Google informații despre o vacanță la Milano, iar a doua zi să primești un mail personalizat cu oferte chiar cu destinația dorită. Lucrăm foarte mult în această zonă și creăm segmente pentru a putea comunica eficient cu userii din bazele de date ale clienților.

Răspunde afirmativ și la o provocare venită din partea unui client de turism și testăm targetările comportamentale în campaniile recurente zilnice. Asta în încercarea de a oferi relevanță în contextul în care implementarea de date și automatizăr de content în site-uri era limitată. Așa că am implementat segmentele dinamice din punct de vedere al comportamentului și generam subiecte dinamice în funcție de destinația căutată. A fost un adevărat “boom” la vremea respectivă, cu rate de deschidere a mesajelor de peste 45%.

Un nou element de noutate este legat de faptul că în 2012 am implementat întreaga comunicare de after-sale pentru Porsche Interauto. Am făcut asta integrând datele din offline cu cele din online, creând unul din primele customer journey-uri.

Putem spune că 2012 a fost un an de consolidare a pieției, unul în care clienții au devenit mult mai informați. Tot atunci Google Analitycs a devenit un instrument foarte utilizat în campanii, ceea ce a simplificat analiza eficienței emailului în campanii. După ce am obținut acces la date, puteam compara ușor efectele în vânzări în funcție de mărimea bazelor.

Acum apar primele semne în care clienții încep să-și dorească din ce în ce mai multă personalizare. Despre asta și multe altele povestim în articolele dedicate anilor următori.
Vrei sa afli mai multe?
Toate articolele!