Home / Our Story / Anul 2010
Anul 7 - 100
Cum spuneam criza continua, dar in 2010 noi ne putem mandri cu aproximativ 100 de clienti in portofoliu. E totusi anul in care au aparut foarte putini clienti noi, iar multi dintre acestia astazi nu mai exista.
Trendul de optimizare a costurilor ramane neschimbat din punct de vedere al companiilor mari si asa apare presiunea pentru ca toata lumea incearca sa negocieze si sa renegocieze contractele.

Noi ne luptam sa oferim in continuare pietei cele mai bune servicii si sa aducem mereu noutati. In 2010, SMS-ul este un canal nou ce integreaza serviciile White Image si care avea sa explodeze in curand. De asemenea, apar tot mai multe cerinte de personalizari ale comunicarilor, iar asta ne provoaca in cel mai bun sens posibil pentru a aduce noi functionalitati in aplicatia proprie. Totodata, incepem sa automatizam toate procesele de business, iar unul dintre cei mai importanti asiguratori din piata decide sa treaca toate comunicarile trimise prin posta, la email cu noi.

Ne pregatim sa doboram noi recorduri personale si sa depasim noi barierere. Dar despre toate aceste detalii am scris in articoul dedicat anului 2011.
Vrei sa afli mai multe?
Toate articolele!