Home / Our Story / Anul 2009
Anul 6 - Criza
S-ar putea sa sune surprinzator, dar inceputul crizei financiare a facut numai bine email marketingului. De ce? Raspunsul e foarte simplu. Odata aparuta, clientii incep sa-si optimizeze bugetele, iar email-ul devine un canal de comunicare tot mai solicitat pentru ca era foarte accesibil din punct de vedere al costurilor.
De altfel, criza a contribuit serios la dezvoltarea intregii industrii din online. Referindu-ne particular la email, teoria era simpla. De ce sa folosesti posta, cand te poti folosi de email foarte simplu, rapid si ieftin.

Criza, criza, dar 2009 este anul in care mai punem in vitrina inca un premiu important: Best Limited Series Email Newsletter for Marketing Purposes pentru campania Caravana Renault Koleos. Daca in anul precedent premiul venise pentru o campanie simpla, punctuala, de aceasta data vorbim despre una mult mai complexa, ce a durat peste o luna si care a avut mai multe etape de comunicare. De data aceasta ne asteptam la un premiu pentru ca lucrasem foarte mult, integrasem elemente din offline cu cele din online, comunicari targetate si mecanisme de colectare de leaduri.

In acelasi an 2009 realizam primele targetari pe baza comportamentului: retargetarea utilizatorilor care au deschis un email, pe baza click-urilor din email-urile anterioare. Tot acum lansam si serviciul de shortlink 7w. Acesta a aparut odata cu dezvoltarea social media pentru ca brandurile isi doreau sa-si monitorizeze impactul contentului distribuit acolo.

Criza continua, dar nu putem sta in loc in ciuda tuturor provocarilor. Cum s-a desfasurat anul 2010 am povestit in articolul urmator.
Vrei sa afli mai multe?