Home / Our Story / Anul 2008
Anul 5 - Premiile internationale
In sport se spune ca uneori e important doar sa participi, iar rezultatul e doar un bonus. In business nu va fi niciodata de ajuns doar sa existi pe piata. Trebuie sa fii mereu in plutonul fruntas si sa tinzi mereu la primul loc. Asa ca primele premii internationale pe care le-am obtinut in 2008 ne-au facut extrem de bucurosi.
"Marketing Sherpa Email Award", cel mai important eveniment de email marketing din lume, ce s-a desfasurat in S.U.A. Prima noastra medalie de aur Gold Consumer am primit-o la categoria Best Postcard-Style Campaign pentru campania Renault SIAB. A fost o adevarata surpriza pentru toata lumea din agentie pentru ca, fara falsa modestie, nu ne asteptam sa castigam niciun premiu. Atunci s-a declansat nebunia, nimeni nu avea viza de S.U.A. pentru a merge in doar trei saptamani, la gala. Am reusit sa ajungem acolo sa punem fizic mana pe premiul care ne-a dat inca un boost moral si in fata clientilor existenti si potentiali.

E perioada boom-ului financiar pe care o simtim si pe pielea noastra pentru ca avem de-a face cu tot mai multe proiecte imobiliare. De asemenea, trusturile de presa incep sa investeasca in noi branduri, dar toata aceasta nebunie nu avea sa dureze prea mult.

In acelasi timp ne confruntam cu un nou jucator in piata: smartphone-ul. Acesta este din ce in ce mai prezent in mainile utilizatorilor, iar toata strategia trebuie adaptata si la acest mediu. Adaptarea design-ului pentru mobile devine o provocare din mai multe puncte de vedere. Noutatea este amplificata de faptul ca in acel moment clientii nu acceptau prea multe stiluri de formatari pentru mobile. Apar din ce in ce mai multe device-uri si aplicatii, iar daca pana in acel moment existau poate 10 clienti de email, din 2008 numarul acestora a depasit 50. Piata devine totusi din ce in ce mai receptiva la impactul smartphone-urilor in obiceiurile de consum al emailului, ocazie cu care publicam studiul privind distributia clientilor de email utilizati in Romania: "Inbox Design INSIDE 2008".

Ne apropiem de criza financiara. Despre efectele sale in viata White Image am scris in articolul dedicat anului 2009.
Vrei sa afli mai multe?
Toate articolele!