Home / Our Story / Anul 2006
Anul 3 - Certificarea Europeana
In viata ai nevoie si de confirmari ca esti pe drumul cel bun, chiar daca esti intr-o calatorie care nu are neaparat o destinatie. Asa poti privi in perspectiva si sa fii mereu cu cativa pasi inaintea tuturor.
La patru ani de la momentul in care am deschis portile, White Image a devenit prima companie din Europa de Est certificata pentru bune practici in email marketing. Ce a insemnat asta? In primul rand ca facem bine ceea ce am inceput, ca avem o baza foarte buna pe care putem construi. In plus, pe langa faptul ca pentru noi a reprezentat un important boost moral, a fost o mare bila alba si in ochii tuturor clientilor nostri. De asemenea, certificarea ne-a ajutat si in negocierile cu ISP-urile pentru a ne asigura ca email-urile expediate de noi ajung in Inbox.

Lucrurile merg din ce in ce mai bine si lansam primul tool care le asigura advertiserilor insertul si masurarea impartiala a reclamelor din newsletterele trimise de publisheri. Totul pleaca de la cerinta unuia dintre clientii nostri publisheri care isi dorea sa partajeze rezultatele clientilor intr-un mod transparent intr-o perioada in care increderea in acestea era scazuta datorita faptului ca erau expediate in fisiere excel, fara ca userii sa aiba acces la platformele de monitorizare.

A fost un important moment din industrie intr-un moment in care se discuta destul de mult despre rezultate "masluite" ale campanilor. Cu ajutorul acestui tool existau in sfarsit rezultate incontestabile si putea fi demonstrat ca online-ul functioneaza.

Trecusera deja patru ani de activitate si aveam siguranta ca putem educa piata. Focusul era pus pe marketingul automatizat despre care povestim in articolul dedicat anului 2007.
Vrei sa afli mai multe?
Toate articolele!